| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Murito Много разбира бе...

|
Posted: Thu Mar 06, 2008 9:57 pm Post subject: |
|
|
| eMu wrote: |
В крайна сметка кой от вас ще ходи на Пловдив? Аз бях решила почти на 100% да ходя, ама започвам да се замислям... То нали е само за студенти и малко състезатели които знам ще са там. Ицо Делиджаков и Слави Захариев няма да ги видя как участват, Мартин Георгиев и Стефан Ленгаров също ми казаха че няма да са там. То единствено остава Тодор Генов от мойте фаворити да видя как ще играе, че на него не съм му виждала изявите по състезания, а съм сигурна има какво да покаже А и Теглича и Виктор Балабанови очаквам да направят добри срещи. |
ti mai si fenka na mujete, a ne na sporta, ama nqma lo6o. _________________ http://www.vbox7.com/play:dbe276be |
|
| Back to top |
|
 |
NadetO Живее в форума

|
Posted: Fri Mar 07, 2008 1:02 am Post subject: |
|
|
| Murito wrote: |
da probva me na stop, moje nqkoi da ni zeme  |
e tebe sas sigunost 6te zemat na stop  _________________ Holy Trinity |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Mar 07, 2008 5:29 pm Post subject: |
|
|
| NadetO wrote: |
e tebe sas sigunost 6te zemat na stop  |
i tebe nqma da te propusnat )) _________________ http://www.vbox7.com/play:dbe276be |
|
| Back to top |
|
 |
eMu Новобранка

|
Posted: Fri Mar 07, 2008 5:55 pm Post subject: |
|
|
В крайна сметка кой от вас ще ходи на Пловдив? Аз бях решила почти на 100% да ходя, ама започвам да се замислям... То нали е само за студенти и малко състезатели които знам ще са там. Ицо Делиджаков и Слави Захариев няма да ги видя как участват, Мартин Георгиев и Стефан Ленгаров също ми казаха че няма да са там. То единствено остава Тодор Генов от мойте фаворити да видя как ще играе, че на него не съм му виждала изявите по състезания, а съм сигурна има какво да покаже А и Теглича и Виктор Балабанови очаквам да направят добри срещи. |
ti mai si fenka na mujete, a ne na sporta, ama nqma lo6o. |
Мне...не бих казала...Просто не виждам какви интересни срещи могат да се получат на Пловдив при положение че най- добрите състезатели няма да участват. А ако точех лиги на мъжете щях 100% да съм там за да видя нещо ново от по-безизвестните, има логика, нали  |
|
| Back to top |
|
 |
JohnBrzenk маняк
|
Posted: Fri Mar 07, 2008 7:20 pm Post subject: |
|
|
| JohnBrzenk wrote: |
| Zaharieff wrote: |
ok .... are 6te vidim ! |
Само да имам възможност да бъда там.  |
За съжаление сигурно ще съм на работа.
Но пожелавам успех на всички, които ще участват. |
|
| Back to top |
|
 |
NadetO Живее в форума

|
Posted: Sat Mar 08, 2008 1:05 am Post subject: |
|
|
i koito otide ili pruv razbere rezultatite da gi publikuvaaaaa. kato ne mojem da idem pone da razberem kvo e stanalo ( ili da do4uem za nqkoq nova nadejda ;) ) _________________ Holy Trinity |
|
| Back to top |
|
 |
To6o Новобранка
|
Posted: Sat Mar 08, 2008 11:28 am Post subject: |
|
|
Ami az shte hodq da poigraq na tova sustezanie nai-malkoto che ne sum igral na sustezanie ot mnogo vreme ....Ico me pomoli da sudiistvam , taka che shte pomogna i s organizirane na samoto sustezanie ...Sustezanieto spored mene nqma da e silno , no puk tova ne prechi da ima iznenadi ....Samo da popravq malko Emi - Viktor nqma da hodi ! |
|
| Back to top |
|
 |
NadetO Живее в форума

|
Posted: Sun Mar 09, 2008 12:50 am Post subject: |
|
|
mi togava priqtno prekarvane i o4akvame rezultatite ot tebe  _________________ Holy Trinity |
|
| Back to top |
|
 |
eMu Новобранка

|
Posted: Sun Mar 09, 2008 10:55 pm Post subject: |
|
|
| To6o wrote: |
Ami az shte hodq da poigraq na tova sustezanie nai-malkoto che ne sum igral na sustezanie ot mnogo vreme ....Ico me pomoli da sudiistvam , taka che shte pomogna i s organizirane na samoto sustezanie ...Sustezanieto spored mene nqma da e silno , no puk tova ne prechi da ima iznenadi ....Samo da popravq malko Emi - Viktor nqma da hodi ! |
...И Стефан че ще ходи, дам. Аз реших пък в сряда прилежно да си отида на училище. Тошо, тебе ще те видя евентуално на републиканското чак  |
|
| Back to top |
|
 |
eMu Новобранка

|
Posted: Thu Mar 13, 2008 12:06 am Post subject: |
|
|
Витоша са обрали златните медали на Пловдив. Тошко Генов, Сашо Балабанов и Стефан Ленгаров са взели категорично първите места в категориите си, а в абсолютната Тошо спечелил сребърен на лява, след Стефан със златни и на лява и на дясна. Добри са момчетата, фенки много са имали на Пловдив, затова са се представили толко добре Сребърната купа е взета от Тошето и Стефчо за Техническия, а трето място за СУ София - от Теглича и Светльо. Златната купа логично останала в Пловдив, ама и оттам разбрах са се представили на ниво. |
|
| Back to top |
|
 |
stasarm шефчето

|
Posted: Thu Mar 13, 2008 12:35 am Post subject: |
|
|
Витоша са обрали златните медали на Пловдив. Тошко Генов, Сашо Балабанов и Стефан Ленгаров са взели категорично първите места в категориите си, а в абсолютната Тошо спечелил сребърен на лява, след Стефан със златни и на лява и на дясна. Добри са момчетата, фенки много са имали на Пловдив, затова са се представили толко добре Сребърната купа е взета от Тошето и Стефчо за Техническия, а трето място за СУ София - от Теглича и Светльо. Златната купа логично останала в Пловдив, ама и оттам разбрах са се представили на ниво. |
Bravo _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |

|
|
| Back to top |
|
 |
To6o Новобранка
|
Posted: Thu Mar 13, 2008 1:34 pm Post subject: |
|
|
Ti pa ot kude znaesh koi e bil .....  |
|
| Back to top |
|
 |
NadetO Живее в форума

|
Posted: Thu Mar 13, 2008 8:05 pm Post subject: |
|
|
na spe4elilite 4estito    _________________ Holy Trinity |
|
| Back to top |
|
 |

|
|
| Back to top |
|
 |
eMu Новобранка

|
Posted: Sun Jul 06, 2008 7:16 pm Post subject: |
|
|
Окончателно ли отпадна състезанието в Горна Оряховица? А някой знае ли подробности за състезанието, което ще се провежда в Турция до 75 кг? _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
NadetO Живее в форума

|
Posted: Mon Jul 07, 2008 2:00 am Post subject: |
|
|
za gorma moqtq lubov muri mi kaza , 4e veroqtno 6e se provejda esenta ma ne moga da kaja to4ni dati , a za turciq si ima otdelen topic ( razglejdai po-vnimatelno foruma) ako ima6 predvid sa6toto, a i az mislq, 4e vav otbora na vito6a imat info, ne ob6tuva6 li s tqh li4no ? _________________ Holy Trinity |
|
| Back to top |
|
 |

|
|
| Back to top |
|
 |
NadetO Живее в форума

|
Posted: Mon Jul 07, 2008 10:42 pm Post subject: |
|
|
eeee nqma kvo.... napravo si zla ve4e ;) _________________ Holy Trinity |
|
| Back to top |
|
 |
pLaYb0y Новобранка

|
Posted: Tue Oct 28, 2008 6:55 pm Post subject: :) |
|
|
Are ako nqkoi ima info za Blagoevgrad open... (Koga she e ,, v kolko chasa e kantara i ot kolko zapochva sastezanieto) da kaje aa i kategoriite ako moje _________________ Live To Pull!!!
Pull To Live!!! |
|
| Back to top |
|
 |
pLaYb0y Новобранка

|
Posted: Thu Oct 30, 2008 7:59 pm Post subject: |
|
|
Are be hora...Absolutno nikoi li neznae ? _________________ Live To Pull!!!
Pull To Live!!! |
|
| Back to top |
|
 |
|